Volgers

dinsdag 19 maart 2013

Emotie, drukte en hobbybeurs!

Het is een rumoerige week in huize Bruin.
Er heerst een toenemende spanning rondom de verandering bij de GGzE, waar cliënten zeer gedoseerd kleine beetjes informatie krijgen waarbij het scenario steeds slechter wordt.
De GGzE moet met minder geld en veeeeel minder personeel, méér cliënten gaan behandelen. Het is me een onrust van hier tot Tokio!
Het treft ons hard, heel hard :-(

In mijn werk dienen zich elke dag weer nieuwe uitdagingen aan, die voor hoofdbrekens zorgen. Gelukkig kan ik die met mijn manager en mijn steun en toeverlaat die me af en toe mw. Bruinsma noemt als dat nodig is :-), goed bespreken.

En aanstaand weekend wil ik persé naar de Brabanthallen, om blije mensen te ien en me heerlijk onder te dompelen in kleurtjes, leuke ideeen en nieuwigheidjes die ik op dat moment écht (hihi, not) nodig denk te hebben.

Als klapper van het weekend denk ik erover om in het kader van "familie" toch naar de verjaardag van mijn neef in Haarlem te gaan (hij wordt 6, en is een echte stoere judo fan).
Omdat we niet bij elkaar om de hoek wonen (zoals een bekende tweeling in blogland :-) wel doet) kan ik het me erg goed voorstellen dat mijn lieve zussie het fijn vindt als ik bij haar kids op de verjaardagen kom. Mijn zus en ik zijn geen tweeling hoor :-), gewoon zussies.

Wanneer kan ik dan nog haken?????
Geen nood, tijd zat!
Ik heb ontzettend veel gehaakt afgelopen week, hierover na de pasen meer. Ik heb mijn hoofd echt gebroken over één bepaalde paasswap. Ik kwam er maar niet uit wat ik zou maken en in welke kleur. Ik ben nu klaar gelukkig en kan weer verder met andere hele leuke projecten, zoals de patronen van Stip en Haak, het rolkussen, Dibbes en een ander iets wat nog in de planning zit.
Haak ze allemaal, welterusten voor straks en morgen gezond weer op (zo mogelijk).

Liefs van Karien.

4 opmerkingen:

Angélique zei

Jeetje, wat een zorgen!
De beurs zal zeker een welkome afleiding zijn dan. Veel plezier daar, leef je uit ;-)
En dan zondag weer richting Haarlem...ook daar veel plezier!
Ik ben wel heel benieuwd naar de paashaaksels.

Nicole zei

Poeh, een enorm enerverende week heb je gehad zeg! Ik kan me voorstellen dat dit soort gebeurtenissen je niet in je oude kleren gaat zitten. En wat fijn dat je éénmaal thuis lekker even 't hart kan luchten bij manlief en heerlijk kan haken; even het verstand op nul!
Sterke en succes!

Anoniem zei

owwww dus je moet wel een stukkie rijden meis...!!! maar een stoer neefje dat al 6 wordt wowwwww

ik wens je een fijne dag op de beurs wij wonen wel dichtbij maar we gaan niet.....heb op het begin wel lopen dubben, maar val de laatste tijd vrijveel flauw en om dan in zo een menigte te gaan nee doe maar niet hihi

lieve groet en mutsss fun met alles

en ja ze zijn flink aan het snijden her en der niet fijn

jenneke

Unknown zei

En of ze aan het snijden zijn..het word er allemaal niet zonniger alvast van, just like the weather.
Je moet nog een behoorlijk stuk rijden naar je neef zeg, 6 jaar heerlijke leeftijd..alvast van harte gefeliessssss.
Knuff en lieve groet Hester