Volgers

dinsdag 19 maart 2013

Emotie, drukte en hobbybeurs!

Het is een rumoerige week in huize Bruin.
Er heerst een toenemende spanning rondom de verandering bij de GGzE, waar cliënten zeer gedoseerd kleine beetjes informatie krijgen waarbij het scenario steeds slechter wordt.
De GGzE moet met minder geld en veeeeel minder personeel, méér cliënten gaan behandelen. Het is me een onrust van hier tot Tokio!
Het treft ons hard, heel hard :-(

In mijn werk dienen zich elke dag weer nieuwe uitdagingen aan, die voor hoofdbrekens zorgen. Gelukkig kan ik die met mijn manager en mijn steun en toeverlaat die me af en toe mw. Bruinsma noemt als dat nodig is :-), goed bespreken.

En aanstaand weekend wil ik persé naar de Brabanthallen, om blije mensen te ien en me heerlijk onder te dompelen in kleurtjes, leuke ideeen en nieuwigheidjes die ik op dat moment écht (hihi, not) nodig denk te hebben.

Als klapper van het weekend denk ik erover om in het kader van "familie" toch naar de verjaardag van mijn neef in Haarlem te gaan (hij wordt 6, en is een echte stoere judo fan).
Omdat we niet bij elkaar om de hoek wonen (zoals een bekende tweeling in blogland :-) wel doet) kan ik het me erg goed voorstellen dat mijn lieve zussie het fijn vindt als ik bij haar kids op de verjaardagen kom. Mijn zus en ik zijn geen tweeling hoor :-), gewoon zussies.

Wanneer kan ik dan nog haken?????
Geen nood, tijd zat!
Ik heb ontzettend veel gehaakt afgelopen week, hierover na de pasen meer. Ik heb mijn hoofd echt gebroken over één bepaalde paasswap. Ik kwam er maar niet uit wat ik zou maken en in welke kleur. Ik ben nu klaar gelukkig en kan weer verder met andere hele leuke projecten, zoals de patronen van Stip en Haak, het rolkussen, Dibbes en een ander iets wat nog in de planning zit.
Haak ze allemaal, welterusten voor straks en morgen gezond weer op (zo mogelijk).

Liefs van Karien.
Een reactie posten